Kleding

Wij willen dat onze deelnemers er representatief en verzorgd uitzien en bij alle trainingen dezelfde kleding in herkenbare kleuren dragen.
Daarom ontvangen alle deelnemers een kledingset in bruikleen.

Waarom “bruikleen” en niet “kopen”?
De deelnemers zitten allemaal in een leeftijd waarin ze continu groeien. Dat betekent dat de kledingmaat ook mee moet groeien. Wij willen voorkomen dat deelnemers vaker een nieuw kledingset dienen te kopen en de kosten voor deelname bij CHS onnodig hoog worden.
Is de kleding te klein, dan kan een deelnemer altijd een grotere maat aanvragen, waarbij wij verwachten dat de kleding schoon en onbeschadigd wordt geruild.

Het kan ook zijn dat deelnemers na een korte tijd tot de conclusie komen dat deelnemen bij de CHS niet een juiste keuze was. Door kleding in bruikleen te geven, blijft men dan niet met een kledingset zitten.
Als men stopt bij CHS verwachten wij dat de kleding schoon en onbeschadigd wordt ingeleverd.

De kosten van de kleding maken deel uit van de individuele deelnemersbijdrage.

Ten aanzien van het gebruik van kleding:
Alle deelnemers ontvangen 2 shirts, 2 broekjes en een sweatshirt in bruikleen. Wij verwachten dat zorgvuldig met de kleding wordt omgegaan.
Schade en slijtage door normaal gebruik is acceptabel.
Indien kleding door eigen schuld of onzorgvuldig onderhoud onherstelbaar beschadigd is dan hebben wij het recht de deelnemer een schadevergoeding te vragen van € 20,00 per shirt, € 15,00 per broekje of € 25,00 per sweatshirt.